22 Jun 2011

Personal #1

On A Roll: 
Jeg har dansk på hjernen fortiden, egentlig noget underligt noget, hehe. Måske er det fordi at mine klassekammerater fik mig til at tale dansk, og de kunne ikke finde ud af hvad det var de ville have jeg skulle sige så de gav op. Men det endte med at de begyndte en samtale og pludselig begyndte jeg så at deltage, men jeg snakkede bare dansk og så kørte det ellers bare i ca. en halv time. Haha, det var nu egentlig meget skægt, de var opsat på at jeg hele tiden sagde noget ondt, selvom det slet ikke var tilfældet!
Faktisk er det jo nok ikke særlig interessant for jer, fordi det er sikkert en af de scenarier hvor man skal være der for at fange det sjove i det. Men nu til noget mere spændende: i går var der en af andet års designerne der havde brug for nogle modeller til et photoshoot, fordi hendes model havde aflyst i sidste øjeblik! Ja ja, jeg valgte så at lege frivillig sammen med Zoe og det blev Mel (designeren) mægtig glad for. Så kl. 21:00 i går aftes mødtes vi ved Aqua Vale, som er en svømmehal. Jep, Mel havde lånt en svømmehal fordi hendes gennemgående tema er halvfruer. I går legede jeg altså model og skulle lave et undervands shoot! Det var et hårdt arbejde og noget af en udfordring at holde vejret længe nok så Mel kunne nå at tage et billede. Vi var fire modeller, en makeup artist (eller rettere sagt bare en af de andre designere fra andet år - Mima) og så Mel. Vi blev der til 23:00. Vi blev nød til at gøre det uden for åbningstiderne, fordi disse billeder bliver vist for offentligheden, og de kan ikke have offentligheden med i billederne, med mindre at de alle sammen skriver under på at det er okay. Alt sammen en længere process, desuden ville Mel jo selvfølgelig hellere have billeder hvor der ikke var andre mennesker i baggrunden. Altsammen en super fed oplevelse, og når jeg en gang får nogle af billederne, så jeg nok vise dem her på bloggen!
Mel, skal bruge billederne til hendes portfolio og en lookbook der indeholders hendes kollektion! Disse to ting bliver fremstillet på en udstilling som colleget holder inde i centrum. Nogle af mine ting skal også derind!
Og med hensyn til det, så så jeg der mærkeligste i dag! Min kreative direktør rendte rundt (på college) i en af de jakker jeg har været med til at lave! Han kom senere ind til konstruktions studiet og sagde at dette ville være en jakke han ville købe, bortset fra han ikke køber tøj han får det foræret (han har rimelig høje tanker om sig selv).. Han sagde at det lignede noget Comme des Garcons ville lave (det er en af hans yndlingsmærker. Desuden er jeg ikke enig med han i at det ligner noget CDG ville lave..), der var bare lige en ting der skulles ændres, hætten skulle af. Og den kom af og nu skal den så med i udstillingen, samt en ande jakke + bukser jeg har været med til at lave! Det høre alt sammen under samme projekt - Performing Arts.
Udover det har jeg taget en beslutning om hvad der er jeg vil næste år og det er konstruktion, så jeg skal uddannelse i at være designer og mønster konstruktør (pattern constructor)! Glæder mig faktisk ret meget til næste år, det bliver lidt mere frit, i den forstand at vi slev kan vælge hvem eller hvad der skal inspirere os. Og i de sidste 2 semestre skal vi arbejde på vores FMP (Final Major Project).
En andens dagens bonus er at jeg har fået distinction (topkarakter) i mit CA projekt, der hvor jeg lavede skulder-kappen med bladene.

xoxo
HannahNo comments:

Post a Comment